Itt a vége: szakított Shawn Mendes és Camila Cabello

2021. november 18.
Az álompár egy Instagram-posztban jelentette be a kapcsolatuk végét.

Shawn Mendes és Camila Cabello a legnagyobb békében úgy döntött, hogy lezárják kétéves kapcsolatukat, amit szerda este tudattak is a rajongóikkal Instagram Storyban.

shawn-mendes

„Helló, srácok, úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a párkapcsolatunknak, de az egymás iránt érzett szeretetünk erősebb, mint valaha. A kapcsolatunkat legjobb barátként kezdtük, és továbbra is legjobb barátok maradunk. Nagyon nagyra értékeljük a támogatásotokat a kezdetektől a továbblépésig. Camila és Shawn” – írta ki az énekes az Instagram Storyjában.

Shawn-Mendes-Camila-Cabello

Shawn Mendes és Camila Cabello 2014-ben találkoztak először, majd az évek során egyre közelebb kerültek egymáshoz. A két énekes között nemcsak szoros barátság alakult ki, de többször együtt is dolgoztak: az I Know What You Did Last Summer és a Señorita című közös számukkal hatalmas sikereket értek el. Ekkoriban már rendszeresen pletykáltak róluk a rajongók, és azt találgatták, hogy vajon több van-e közöttük barátságnál. Bár a közös klipekben tényleg elképesztően jól működött közöttük a kémia, a két sztár csak 2019-ben kezdett el járni egymással.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!