Titkok az Emily Párizsban sorozatból, amiket te is tudni akarsz

2022. február 04.
Azzal nem árulunk el titkot, hogy az Emily Párizsban című Netflix-sorozat már a második évaddal jelentkezik, a kulisszák azonban számos felfedezni valót rejtenek, mi pedig lerántjuk róluk a leplet!

Az új részek is Lily Collins főszereplésével készültek, pont úgy, ahogy szereted: tele csodás ruhákkal, szemet gyönyörködtető nyaralóhelyekkel és szövevényes sztorikkal. Kíváncsi vagy néhány bennfentes, Emily Párizsban infóra? 

Sosem hallott titkok az Emily Párizsban sorozatból, amiket Te is tudni akarsz

Emilyt és Carrie-t ugyanaz öltözteti

A Szex és New York és az Emily Párizsban ugyanazzal a jelmeztervezővel, Patricia Fielddel dolgozik együtt. Ennek fényében talán kevésbé meglepő, hogy Carrie Bradshaw után Emily Cooper is igazi stílusikonná vált, és sok-sok szépségtrükköt is el lehetett tőle lesni. 

Lucas Bravo korábban séfként dolgozott

Nem volt szükség arra, hogy Lucas a forgatások előtt főzőleckéket vegyen, ugyanis a valóságban is otthonosan mozog a konyhában. Egy interjúban elmondta, hogy séfként is dolgozott: „Néhány évvel ezelőtt egy bárban kerestem a kenyerem, és az egyik séf váratlanul felmondott. Kihasználtam az alkalmat és azt mondtam, szerintem a bárban már eleget tanultam. Ha szeretnék, beállok a kiesett konyhafőnök helyére, a vezetőség pedig látott fantáziát a dologban. Két hónapig vittem a látványkonyhát, ahol a vendégek az ételkészítés minden mozzanatát figyelemmel kísérhették. Nagyon élveztem, igazán szórakoztató munka volt!”

Lucas Bravo színész

Lily és Ashley a valóságban is legjobb barátnők

Egy interjúban Lily elárulta, hogy filmbeli barátnőjével a valóságban is nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttük: „Fantasztikus dolog felnőttként találkozni valakivel és a legjobb barátnőkké válni, olyan, mintha lelki társak lennénk. Ő pont olyannak szeret, amilyen vagyok és nekem sem hagyja, hogy kétségeim támadjanak saját magammal szemben.” Ha akarnánk, sem tudnánk nem szeretni ezt a párost! A sorozattal viszont más a helyzet: az Emily Párizsban-t sokan utálják, mégis függőséget okoz.

Sosem hallott titkok az Emily Párizsban sorozatból, amiket Te is tudni akarsz

Mindyt eredetileg nem énekesnek szánták

Az egyetlen ok, amiért a sorozatban Mindy énekel, az az, hogy Ashley Parknak csodás hangja van, az éneklés azonban fel sem merült a sorozat készítőiben, amíg a színésznő meg nem kapta a szerepet. Amikor azonban igent mondott, Darren Star, a sorozat alkotója vetette fel az ötletet: „Mit szólnál hozzá, ha a sorozatban Mindy dalra fakadna?” – idézte fel Ashley, aki lázba jött a felkéréstől és egy percig sem gondolkodott rajta, hogy rábólintson-e.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images, Netflix

Ezt láttad már?