Új platformon tér vissza A besúgó, akár új részei is lehetnek

2023. január 10.
A rendező sejtelmesen utalt rá, hogy folytatása is lehet.

Tavaly nyáron több más, európai sorozattal együtt váratlanul eltávolították az HBO Max kínálatából A besúgót. A SkyShowtime, a Paramount és a Comcast médiavállalat közös európai streamingfelülete megvásárolta 21 európai HBO Max által gyártott sorozat streamingjogait, köztük A besúgóét is, írja a Hollywood Reporter. A sorozat akár új részeket is kaphat a közeljövőben, legalábbis ezt sejtette a rendező, Szentgyörgyi Bálint.

interju-besugo-varadi-gergely

„Nektek hála A besúgó visszatér. Mégpedig a Magyarországon februárban induló új streamingszolgáltató, a SkyShowtime műsorán. Köszönünk mindent, amit kaptunk tőletek. Azért döntött úgy egy új streamingszolgáltató, hogy beruház a sorozatba, mert ennyien szerettek és néztek minket. Figyeljetek továbbra is, mert ez még csak a kezdet. Ölelés” – írja Instagramján az alkotó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@szentgyorgyibalint által megosztott bejegyzés

A SkyShowtime tavaly óta 12 európai országban indult el, és az idei év első negyedévéig további tízben, köztük Magyarországon is megkezdi működését. A platformon A besúgó mellett ismét megnézhetjük többek között a svéd Mi vagyunk a medvék, a dán Kamikaze, a norvég Időbevándorlók, a svéd Knutby: Imádkozz, engedelmeskedj, ölj, valamint a Lust és a román Ruxx című sorozatokat. De itt debütál majd a szintén HBO Max-gyártású ID, Warszawianka és The Winner című széria is, és itt nézhetjük meg először a mozikon kívül a Paramount Pictures és a Universal Pictures filmjeit.

Fotó: HBO Max

Olvass tovább!