Ezt lehet tudni eddig a The Last Of Us második évadáról

2023. február 27.
Örülhetnek a (Pedro Pascal-) rajongók: hivatalosan is bejelentették az egyik legfelkapottabb sorozat folytatását, mi pedig összegyűjtöttünk mindent, amit tudni lehet a következő szezonról.
Ezt lehet tudni eddig a The Last Of Us második évadáról

A posztapokaliptikus The Last Of Us első része lett az elmúlt évtized második legnézettebb sorozatpremierje a HBO-n, csak a Trónok harca spin-off sorozata, a Sárkányok háza mögött maradt el nézettségben. A tehetséges színészekkel teletűzdelt stáblista – sokan elképesztően hasonlítanak a videójátékból ismert arcokra – és a két főszereplő dinamikája azonnal magával ragadta a (Pedro Pascal) rajongókat, úgyhogy összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes a sorozat következő évadáról.

A bemutató

A sorozat második évadának megjelenési dátumáról egyelőre nem árultak el részleteket a készítők, de valószínűleg 2024 végéig vagy 2025 elejéig kell várnunk az első rész megtekintésével.

Miről fog szólni?

Hivatalosan nem árultak el még semmit a következő évad cselekményéről, de ha nagyon kíváncsiak vagyunk, akkor megnézhetjük vagy végigjátszhatjuk a videójáték második részét. A The Last Of Us következő része öt évvel az első játék után játszódik, és a 19 éves Ellie-t mutatja be, amint egy Abby nevű rejtélyes idegenre vadászik az Egyesült Államokban és Seattle romos külvárosában. Ettől függetlenül az alkotói szabadságnak hála a készítők dönthetnek úgy is, hogy a két rész közötti időszakot dolgozzák fel a következő szezonban.

Kik lesznek a főszereplők?

Pedro Pascal és Bella Ramsey garantáltan visszatérnek a szerepükbe, a többiek nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Hol lehet megnézni a sorozatot?

A The Last Of Us első évada már készen áll a (Pedro Pascal) rajongókra, az HBO Maxon már elérhető az első évad 7. része.

Forrás: Marie Claire Ausztrália, Fotó: HBO Max