Második gyerekét várja Kit Harington és Rose Leslie

2023. február 04.
A Jon Snow-t alakító Kit Harington Jimmy Fallon talkshow-jában osztotta meg a világgal a nagy hírt, ahol azt is bevallotta, hogy előre fél a kétgyerekes élettől.
kit-harington-rose-leslie-masodik-gyerek-tronok-harca

Tavaly februárban született meg a Trónok harca sztárjainak első gyereke, egy kisfiú, akinek most Kit Harington szerint fenekestül felfordul majd az élete. Érkezik ugyanis a második gyerek – ezt Harington Jimmy Fallon talkshow-jában osztotta meg a világgal. A Jon Snow-t megformáló színész és felesége, Rose Leslie (aki Snow sorozatbeli szerelmét, Ygritte-et alakította) a sorozat forgatásán találkozott először egymással, és gyakorlatilag azonnal össze is jöttek. 2017-ben hozták nyilvánosságra, hogy készülnek az esküvőre, egy év múlva pedig összeházasodtak.

Kit Harington a The Tonight Show starring Jimmy Fallon műsorban hozzátette, hogy eléggé retteg a kétgyerekes léttől, hiszen már nagyon jól tudja, mire számíthat. A színész azt is elárulta, hogy kétéves kisfiuk (akinek nem árulták el a nevét) egyelőre még nem igazán érti, mit jelent majd a testvér érkezése, de ez hamarosan valószínűleg megváltozik majd.

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images