Snoop Dogg szívesen rappelne III. Károly koronázásán

2023. március 31.
A The Sun brit bulvárlapnak adott interjút a napokban Snoop Dogg. A beszélgetés során feljött III. Károly koronázási ceremóniája is, és kiderült, Snoop Dogg nagyon szívesen vállalta volna a felkérést.
Megjelentek III. Károly koronázásának pontos részletei

Sok hír keringett arról, hogy III. Károly közelgő koronázási ceremóniájára nagyon nehéz volt fellépőt találni, ugyanis olyan világsztárok, mint Adele vagy Harry Styles is visszamondta a lehetőséget. Pedig csak rossz előadókat kért fel a palota, ugyanis az amerikai rappernek nagyon is lett volna kedve bulit csinálni a koronázáson.

A beszélgetés egy könnyedebb pontján Snoop Dogg rapper felvetette a riporternek, hogy intézhetnének neki egy fellépői megbízást II. Erzsébet királynő utódjának, III. Károlynak a koronázási ceremóniáján. „Benne lennék! Intézzétek el nekem!” – mondta a stábnak. 

Snoop Dogg fellépne III. Károly koronázásán

Snoop Dogg fellépne III. Károly koronázásán

Snopp Dogg nemcsak azért indulna hátrányból a koronázási ceremónia fellépőinek versenyén, mert nem brit származású, de azért is, mert még a 90-es években, amikor gyilkossággal gyanúsították, meggyűlt a baja a brit diplomáciával a brit turnéja közben. Érdekesség, hogy akkor éppen a királyi család védte meg a rappert, nekik köszönhetően folytathatta a szigetországban a turnéját. 

Forrás: OffMedia, Fotó: Getty Images