Az Arénában ad koncertet a Follow The Flow

2023. november 04.
Ezen a különleges estén az eddigi leghosszabb műsorral áll színpadra az együttes: előkerülnek ritkán vagy sosem játszott dalok, zeneileg és vizuálisan is felidéznek pár kulcsmomentumot. A jövő év tartogat pár új FTF-tracket, amiket szintén itt hallhat majd először a közönség élőben.
Az Arénában ad koncertet a Follow The Flow

A napokban attól volt hangos a közösségi média, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow felcsapott utcazenésznek. A rajongók Debrecenben, Szegeden, Budapesten és Győrben találkozhattak a fiúkkal, akik Geröly Matyival kiegészülve léptek fel a járókelők legnagyobb örömére.

A macskakövek után viszont az ország egyik legnagyobb koncertszínpadát veszik célba: 2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel.

A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR hármas az évek során megtanulta, hogy azok a dolgok működnek a legjobban, amelyek mélyen bennük gyökereznek. Ezért ezen a koncerten a trió visszanyúl a tagok gyerekkorát, művészi identitását és a Follow The Flow zeneiségét formáló szubkultúrához, a hip-hophoz.

Jegyek kaphatók 2023. november 6-án, hétfőn 10 órától, erre a linkre kattintva.