Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki a hétvégén

2023. november 25.
Ha már úgyis itt a sarki hideg, kuckózzunk be inkább a lakásba a hétvégére. Ajánlunk hozzá szuper, új sorozatokat a streamingplatformokról.
Új sorozatok a hétvégére

Squid Game rajongóknak

Akik odavoltak a sorozatért, jó hírünk van: november 22-én megérkezett a Netflixre a Nyerd meg az életed: a kihívás című izgalmas valóságshow. A verseny keretein belül 456 játékos merül majd el a különleges világában. Mindezt persze azért, hogy képességeiket és személyiségüket próbára téve ringbe szálljanak a sorsfordító 4,56 millió dolláros fődíjért. A mintegy 1,6 milliárd forintos nyeremény biztosan megváltoztatja majd a szerencsés életét.

Csavaros dráma

Szintén még a hónap végén debütált a Becsületkódex című sorozat a Netflixen. A minisorozat szövetségi ügynökökről szól, akik ahhoz, hogy áttörést érjenek el egy nagyszabású rablás ügyében zajló nyomozásban, kreatív módszerekhez kell folyamodniuk. Egy csavaros, sokszereplős brazil drámára számítsunk 8 részen át.

Svéd dráma

November 24-én debütált egy minisorozat Látszólag normális (A Nearly Normal Family) címmel. A hatrészes, svéd drámában, ahogy a címe is sugallja, egy látszólag tökéletes család világa darabokra hullik, amikor egy sokkoló gyilkosság kapcsán bebizonyosodik, hogy borzalmas tettekre is képesek, hogy megvédjék egymást.

Plusz egy sorozat gyerekkel:

Aki a kisebbeknek keres valami újat a hétvégére, november közepétől elérhető a Netflixen egy korhatár nélküli újdonság. A Cocomelon sétány című sorozatban remek zenék mellé oktató jellegű eseménydús rajzfilmet kapunk: a gyerekek izgulhatnak CoComelon szereplőiért, akik számos fantáziadús kalandon esnek át, de közben felfedezik az érzéseket – és az őket körülvevő világot.

Forrás: Netflix Fotó: Getty Images