Már készülőben van Harry és Meghan romantikus filmje – ez lehet a Netflix legnagyobb dobása

2023. augusztus 11.
Harry herceg és Meghan Markle új Netflix-filmje hatalmas sikert hozhat a platformnak.
Lehetséges, hogy Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba

Sussex hercege és hercegnéje megvásárolta Carley Fortune Meet Me At The Lake című romantikus regényének jogait, ami szakértők becslése szerint akár 3 millió fontba is kerülhetett nekik. A Meet Me At The Lake a New York Times bestsellerszerzőjének második regénye, amely egy régi szerelmespárról, Willről és Fernről szól, akiknek útjaik véletlenül keresztezik egymást egy évtizeddel az első találkozásuk után.

Adam Brannon filmszakértő szerint a történetben megvan a potenciál ahhoz, hogy milliókat hozzon a Netflixnek. „A Meet Me at the Lake potenciálisan a Netflix egyik legnépszerűbb filmje lehet. A romantikus filmek, különösen a regényadaptációk általában nagyon jól teljesítenek a streamingszolgáltatónál” – nyilatkozta a szakértő.

Egy bennfentes korábban úgy nyilatkozott, hogy Sussexék is az izgalmas téma miatt kezdtek érdeklődni a regény iránt. Bár az is lehet, hogy ez egy kifejezetten okos lépés volt a párostól, mivel tisztában voltak vele, hogy a romantikus filmek mennyire jól teljesítenek a Netflixen.

„Ez a pár harmadik Netflix-projektje a hihetetlenül sikeres Harry & Meghan dokumentumfilm és a Heart of Invictus című, még be nem mutatott dokusorozat után. Ez lesz azonban az első próbálkozásuk a filmkészítésben, ami köztudottan egy teljesen más tészta. Egy film elkészítése nem könnyű feladat, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg szempár fogja a hercegi pár munkáját figyelni, mind a rajongóik, mind a kritikusaik részéről. Vajon mekkora lesz a film költségvetése, milyen lesz a szereposztás? Ezekre a kérdésekre mindenki kíváncsi lesz” – mondta Adam Brannon.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images