Alig lehet ráismerni a Jóbarátok sztárjára

2023. október 24.
Sok rajongó szerint aggasztóak a Matthew Perryről készült friss felvételek: egyesek szerint a Jóbarátok sztárja ránézésre nincs túl jó állapotban.
matthew-perry-imadkozott-jobaratok-hires

Már korábban is felmerült a rajongókban, hogy valami nincs teljesen rendben Matthew Perryvel, most pedig friss fotója alapján újra aggódni kezdtek érte a netezők. A Jóbarátok Chandler Bingjéről már korábban kiderült, hogy a világszerte népszerű sorozat forgatása közben különböző mentális problémáktól és függőségektől szenvedett – erről részletesebben nemrég megjelent önéletrajzi könyvében is írt.

Matthew Perry memoárját egyből azzal kezdi, hogy beismeri, 49 évesen majdnem meghalt függőségei miatt: opioid függősége gasztrointesztinális perforációhoz vezetett, ami miatt a színész hetekig küzdött az életéért – két hetet volt kómában és további 5 hónapot kellett kórházban töltenie. Az orvosok állítólag azt mondták családjának, hogy Matthew Perrynek mindössze 2 százalék esélye van az életben maradásra – a színész mégis felépült, és azóta tisztán él.

Amikor 24 évesen elkezdte forgatni a Jóbarátokat, Perry még kordában tudta tartani alkoholizmusát, 34 éves korára azonban már rengeteg problémát okozott neki a függőség. „A kilencedik évadra aztán sikerült végig józannak maradnom. És lám-lám, melyik évadért jelöltek színészi díjra? Már akkor leesett, hogy ez azért jelent valamit” – mesélte a People-nek adott interjúban a sztár.

A friss képen – amit ITT lehet megnézni – Perry elég ziláltnak tűnik: melegítőnadrágot és kinyúlt pólót viselt, haja kócosan áll, tekintetét pedig napszemüveg rejti el. Valószínűleg a múltja miatt aggódnak érte sokan, bár a színész azt állítja, régóta nem nyúl már semmilyen szerhez és a lelkiállapota is jó ideje stabil.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images