Meg fogsz lepődni: Jason Derulo és Michael Bublé közös dallal jelentkezik

2024. január 29.
Jason Derulo és Michal Bublé nevét egy lapon említeni, már csak különböző zenei stílusuk miatt is, elég meglepő. Most azonban az R&B sztár, Jason Derulo egy olyan dallal rukkolt elő, amelyben Michael Bubléval duettezik.
Jason Derulo Michael Bubléval duettezik

Jason Derulo tavaly év végén már lerántotta a leplet februárban megjelenő albumáról, amelynek híre a Hands On Me című, első single megjelenésével karöltve érkezett, most pedig egy olyan kollabbal jelentkezik, ami sokak számára okozhat meglepetést.

A friss dal, amely a Spicy Margarita címet kapta, az új korong, a Nu King utolsó hírnöke, és nem más közreműködött benne, mint Michael Bublé. Ha hirtelen nem értenénk, hol találkozhat a két fantasztikus popénekes művészete, elég magunk elé képzelni egy képet: hatvanas évek, Mexikó, James Bond, randevú. Az új dal hangulatában tökéletes és különleges egységet alkot a két előadó hangja, emellett biztos, hogy a latinos popdallamok hatására mindenki táncra perdülne és koccintana egyet a párjával.

Jason Derulo Michael Bubléval duettezik

Jason Derulo Michael Bubléval duettezik

A dal alapját Dean Martin Sway című felvételének melódiái adják, amire mind Derulo, mind Michael Bublé megcsillogtathatta utánozhatatlan hangi adottságait. Bár a két sztár most dolgozott együtt először, a hangszórókon keresztül is egyértelművé válhat a hallgatók számára, hogy a szám épp olyan jó hangulatban született, amilyet a meghallgatása mindenkiből kiválthat!

Hallgasd meg az új dalt!

Fotó: Noah Jones – Magneoton