Ő Michael Bublé felesége, aki negyedik gyerekükkel várandós

2022. március 15.
Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato argentin modell és színésznő különleges dátumot választottak, hogy bejelentsék: úton van a negyedik gyermekük! De mostani boldogságukért keményen megdolgoztak.

A 46 éves kanadai énekes és 34 éves felesége, a férfi február 22-én megjelent videóklipjében tudatta a világgal, hogy hamarosan újra szülők lesznek. Ez a forgatás minden bizonnyal olyan emlékezetes marad számukra, mint a 2009-es Haven’t Met You Yet című klip felvétele, ahol Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato már fülig szerelmesek voltak egymásba.  

Michael Bublé és felesége Luisana Lopilato

„Annyira sok dolgot kaptam Argentínától, amiért hálás lehetek” – írta közös képük mellé az énekes (Fotó: Instagram – @michaelbuble)

Szerelem első látásra

A csodaszép Luisana, aki 12 évvel fiatalabb a férjénél, 2009-ben ismerte meg az énekest egy Buenos Airesben tartott koncert utáni partin, igaz, egyes híresztelések szerint már a fellépés előtt, a parkolóban találkozott a tekintetük. Luisana nem egyedül vett részt a bulin, egy barátja kísérte el, Michael azonban egészen biztos volt benne, hogy egy párt alkotnak. Mikor bemutatták őket egymásnak, az énekes még meg is jegyezte, hogy milyen jól mutatnak együtt, akkor azonban nevetve beavatták, hogy nincs köztük semmi, sőt Luisana az egyik leglelkesebb rajongója Argentínában. Mr. Bublé, aki elmondása szerint első látásra beleszeretett a lányba, zöld utat kapott, két évvel később pedig feleségül is vette a színésznőt.

Mágikus napra időzítették a nagy bejelentést

Michael és Luisana ma már három gyermek boldog szülei: a legnagyobb, Noah 8 éves, őt követi a 6 éves Elias és a 3 éves Vida. A negyedik bébi érkezéséről az I’ll Never Not Love You című dal videóklipjében értesítették hivatalosan is a rajongókat, akik Luisana szépen gömbölyödő pocakját is szemügyre vehették a videóban. Az, hogy a premierre február 22-én került sor, egyáltalán nem a véletlen műve: Michael és Luisana azért választotta ezt a napot, mert a ‘22. 02. 22-es dátum visszafele olvasva is ugyanúgy fest.

Legnagyobb fiuk komoly betegséggel küzdött

2016-ban borzalmas hírt kapott a család: az akkor 3 éves Noah-nál májrákot diagnosztizáltak. A kisfiú küzdelme a gyógyulásért amiben mindvégig mellette voltak a szülei, sőt Michael rajongóitól is rengeteg szeretet és pozitív gondolat áradt felé – komoly próbatételt jelentett a házaspárnak.

Noah mára meggyógyult, az akkori nehézségeket azonban egyikük sem fogja elfelejteni. Egy feleségével közös, 2019-es interjúban így emlékezett vissza az énekes a bizonytalansággal teli hónapokra: „Noah orvosával nemcsak a betegségről és a gyógyulás esélyéről beszélgettünk sokat, hanem arról is, hogy hogyan hat egy ilyen esemény a szülők kapcsolatára. Elmondta, hogy a párok 92%-a elválik, az együtt maradó 8% viszont nagy valószínűséggel újabb gyereket is vállal.” Velük is így történt: a kisfiú betegsége után született meg Vida, akinek neve spanyolul életet jelent, most pedig a legújabb családtag érkezésére készülnek lelkesen.

Michael Bublé és felesége Luisana Lopilato

„Még most is alig hiszem el, hogy igent mondott arra, hogy velem élje le az életét” – írta a fényképhez az énekes (Fotó: Instagram – @michaelbuble)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?