A 10 legforróbb erotikus film a Netflixen, amit nem érdemes kihagyni

2024. szeptember 30.
Ezek a filmek meghozzák számodra is a fülledt hangulatot. Akár feszültségre, akár humorra vágysz, a szenvedély garantált.
Erotikus film Netflix
  • Az őszi szezon filmezős estéi között a forró, fülledt moziknak is van helye.
  • A Netflix kínálatában erotikus, szexi filmeket is találhatsz.
  • Ezek a filmek a Netflixen igazán hangulatba hoznak.

Ha egy igazán fülledt, filmezős estére vágysz, szép számmal találhatsz a Netflixen olyan műsort, mely garantáltan felpörgeti a hangulatod. Olyan filmeket mutatunk, amelyek felforrósítják a kedved, amikor éppen ahhoz van kedved.

1. Szex receptre

Egy spanyol komédia, mely négy pár életét követi, akik különleges szexuális fétisekkel kísérleteznek. A furcsa, mégis szórakoztató fétisek garantáltan nevetésre késztetnek, és még azt is megtudhatod, hogy létezik könnyek iránti vonzalom.

Ez a film a fétisek világába vezet

Ez a film a fétisek világába vezet

2. Végzetes függőség

Ebben az erotikus thrillerben egy sikeres nő, aki látszólag mindent elért az életében, rájön, hogy hiányzik valami a szexuális életéből. Ezért aztán viszonyokba kezd. A szenvedély és az erkölcsi dilemmák keverékével hoz izgalmat és feszültséget az estédbe.

3. Családi ölelés

Igazi tabutémával foglalkozik ez a dán film. Egy testvérpár érez benne szexuális vonzalmat egymás iránt. A történet egyszerre provokatív és érzelmekkel teli, amint a testvéri kapcsolat határai elmosódnak.

Tabu, feszültség és szexualitás keveredik egymással

Tabu, feszültség és szexualitás keveredik egymással

4. Duck Butter

Két nő találkozik egy bárban, és úgy döntenek, hogy egy 24 órás szexuális kísérletbe kezdenek, hogy új szintre emeljék az intimitást. A film nemcsak az erotikára, hanem a kapcsolatok mélységeire is fókuszál.

24 órán át tart a szexuális kísérlet

24 órán át tart a szexuális kísérlet

5. Amar

A fiatal szerelmespár, Carlos és Laura minden egyes napot úgy él meg, mintha az utolsó lenne. A szenvedélyük azonban féltékenységgel keveredik, ami próbára teszi kapcsolatukat.

Szenvedély, féltékenység, erotika

Szenvedély, féltékenység, erotika

6. Newness

A modern kapcsolatok nehézségeiről szóló filmben két fiatal a társkereső alkalmazások világában próbál helytállni. Érdekes kérdéseket vet fel a digitális kor kapcsolatairól és az érzelmi határok feszegetéséről.

7. Bilincsben 

A Stephen King regénye alapján készült filmben egy pár erotikus játéka végzetes fordulatot vesz. Jessie, miután az ágyhoz bilincselve marad férje halála után, kénytelen szembenézni saját félelmeivel és a túlélésért küzdeni.

A Netflix filmje a képernyő elé bilincsel

A Netflix filmje a képernyő elé bilincsel

8. Érett csajszik akcióban

Három barátnő a negyvenes éveiben nyaralni indul, és fiatalabb férfiakkal flörtölve próbálják visszanyerni saját fiatalságuk korábbi lendületét. Ez a francia vígjáték könnyed, mégis pikáns kikapcsolódást nyújt.

Pikáns, laza és könnyed kikapcsolódás

Pikáns, laza és könnyed kikapcsolódás

9. 365 nap

Massimo, a szicíliai maffiózó és Laura, egy cégvezető nő kapcsolatáról szól a film. Massimo elrabolja Laurát, és egy évet ad neki, hogy beleszeressen… Az érzelmi és fizikai feszültség garantált.

10. Ó, Ramóna!

Egy tinédzser fiú, Andrei reménytelenül szerelmes osztálytársába, Ramonába, a történet pedig új fordulatot vesz, amikor nyaralás közben egy másik lánnyal, Anémonával találkozik. Ez a könnyed vígjáték tele van humorral és szexuális hangulattal egyaránt.

Humor és szexualitás keveredik egymással

Humor és szexualitás keveredik egymással

Forrás: MarieClaire, Fotók: Imdb