Ne hagyd ki ezeket a filmeket, ha kedveled az erotikus történeteket

2024. április 07.
Összeállítottunk egy hat filmből álló listát az erotikus történetek kedvelőinek. Igazi klasszikusok, amiket nem érdemes kihagyni!
Ne hagyd ki ezeket a filmeket, ha kedveled az erotikus történeteket
  • Egy jó szexjelenettel székhez lehet szegezni a nézőket.
  • A szex nem véletlenül kap helyet a legtöbb filmben, hiszen mindenkinek mozgatja a fantáziáját.
  • Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb erotikus filmeket.

Egyesek szerint a szex mozgatja a világot, míg mások éppen úgy vélik, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítunk neki, és nem kéne ennyire nagy hangsúlyt fektetnünk rá. Az erotika nem véletlenül férkőzik be szinte minden filmbe: a nézők figyelmét a legjobban azzal lehet megfogni, ami a legtöbbjük életének szerves része, vagy legalábbis rendszeresen birizgálja a fantáziájukat.

Márpedig ki ne gondolna a szexre! Éppen ezért összeállítottuk a legjobb erotikus filmek listáját, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére való művet. Az, aki egyszerűen csak kíváncsi, aki kimondottan kedveli az ilyen típusú alkotásokat, és az is, aki egy izgalmas estére melegítene a párjával.

A legjobb erotikus filmek:

1. Tágra zárt szemek (Eyes Wide Shut)

Dr. William Harford és felesége, Alice mindketten pszichológusok, akik a New York-i elit tagjaként a legfényűzőbb események állandó résztvevőinek számítanak. Egy karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, eközben a férje két lánnyal enyeleg. A történteken összevesznek, és állandó kísértésnek teszik ki magukat, hogy így tegyék próbára egymás iránti hűségüket. Amikor Alice bevallja, hogy lefeküdt egy másik férfival, Bill bosszút akar állni. Ehhez a legjobb eszközt egy titkos csoportban találja meg, ahol a szexualitás többet jelent a pusztán testi örömöknél. A Tágra zárt szemek zavarba ejtően mutatja be, hogy a legnagyobb tűz mennyire veszélyes tud lenni, ha nem tartják kordában. Talán nem is véletlen, hogy éppen ezen a forgatáson kezdődött Nicole Kidman és Tom Cruise kapcsolata.

2. Adèle élete 0 1-2. fejezet (Blue Is the Warmest Colour)

Szapphói szerelem Léa Seydoux és Adele Exarchopoulos főszereplésével: egy erotikus francia film két tinédzser lány szerelmi történetéről, bensőségesen, de nagyon explicit módon megmutatva az izgalmas pillanataikat. Adèle szenvedélyes kapcsolatba kerül a valamivel idősebb, kék hajú Emmával. A közel háromórás Adèle élete tökéletesen bemutatja az intenzív emberi kapcsolatokban feltörő nyers érzelmeket, a legelső találkozásuktól kezdve. A számos elismerése ellenére utólag kiderült, hogy néhány explicit szexjelenet forgatása kimondottan megalázó volt a színészek számára – főleg az, amelyiken tíz napon keresztül dolgoztak.

3. Szólíts a neveden (Call Me By Your Name)

A Szólíts a neveden elmeséli a mindent elsöprő első szerelem erejét, amit életében legalább egyszer mindenki átél. A Timothée Chalamet által alakított Elio apja művészettörténész, aki minden nyáron befogadja pár hétre egy tanítványát. Ezúttal a doktori disszertációján dolgozó Oliver (Armie Hammer) érkezik az észak-olaszországi nyaralásra, Elio pedig beleszeret a nála idősebb férfiba.

4. A titkárnő (Secretary)

Uralkodás és alávetettség, az egyik legnagyobb erotikus klisé: egy főnök és a titkárnőjének erotikus kalandjai. A titkárnőben a huszonéves Lee (Maggie Gyllenhaal) a pszichiátriai kezelése után szülővárosában kezd új életet. Titkárnőként kezd dolgozni egy ügyvédi irodában, csak hogy teljesen elvarázsolja a főnökét, Edward Grey-t (James Spader), akivel tabuk nélkül élik ki szexuális vágyaikat.

5. 9 és ½ hét (9½ Weeks)

Elizabeth McGraw (Kim Basinger) és John Gray (Mickey Rourke) rövid románca mindössze 9 és ½ hétig tartott. Liz szép, intelligens és kedves nő, aki korábbi csalódásai miatt igyekszik távol tartani magát a férfiaktól, de Johnnak képtelen ellenállni. Nem kell sok idő, hogy a hálószobáig jussanak és elmerüljenek az erotikus örömökben…

6. Anyádat is (Y tu mama también)

Az édes hármas talán az egyik leggyakoribb erotikus fantázia – egy ilyen feledhetetlen kalandot idéz meg az Anyádat is. A főszereplők két tizenhét éves srác, akik egy nyári mexikói kirándulás során megismerkednek egy náluk idősebb lánnyal, és tüzes szerelmi háromszögbe keverednek vele. Ez a film nem véletlenül lett kasszasiker: nemcsak szexi, hanem igazán valóságos módon mutatja be a főszereplők kalandjait.

Fotó: IMDB