Most mindenki története számít

2019. szeptember 07.
Te is váltasz, változtattál, vagy tervezed? Szakmát, állást, életet? Oszd meg a történeted értékes nyereményekért!

Váltás, változás, változtatás, újjászületés? Melyikünkkel ne történt volna már meg, hogy a változás fenekestül forgatta fel az életünket – akkor is, ha számítottunk rá, ha vártuk. Akkor még inkább, ha nem önként és dalolva szántuk rá magunkat. A váltás lehet előre eltervezett és üthet be, mint a ménkű – így is, úgy is nehéz. Lehet rajta nyerni, ahogyan veszíteni is. A Te életedben – akár szakmailag, akár a magánéletedben – volt már nagy váltás?

Netán úgy érzed, folyamatosan benne vagy? Esetleg épp előtte állsz, nyakig benne, vagy már a jól megérdemelt „afterpartin”? Oszd meg a történeted, mert bárhol is tartasz ebben a folyamatban, tudnod kell: nem vagy egyedül! Sokan vannak, akik önszántunkból vagy épphogy kényszerből, de végigjárják ezt a gyakran keserves, sokszor felszabadító, de mindenképp embert, kapcsolatokat próbáló utat.

Ugyanúgy, ahogyan az elmúlt 8 év során, – a Terézanyu pályázat a változások közepette is állandó – most is várják egyes szám első személyben, saját néven írt, saját történetedet, mely ne legyen több 5000 karakternél. És egy portréfotót magadról munka közben, után vagy előtt, ami fekvő tájolású és nem nagyobb 300 kb-nál.

Az írás beadásának határideje: szeptember 20. éjfél.

Bővebben a pályázatról ITT olvashatsz!

Fotó: Getty Images


Kapcsolódó