THEFOUR 2014 tavaszi-nyári kollekció

2014. március 04.
A THEFOUR tervezőtrió idei tavaszi-nyári kollekciója elismeréssel adózik a természet erői és azok szépsége előtt.

A Marie Claire Fashion Days-en már találkozhattatok a THEFOUR márkával, amelynek legújabb, tavaszi-nyári kollekciójában a négy fő elem volt az inspirációs forrás. A tűz, a víz, a szél és a föld különböző módon formázzák az egyes darabokat, meghatározva ezzel a ruhák vonalvezetését és díszítését.

A lágy redőzés az első elem, a szél mozgását szimbolizálja, ugyanakkor nőies megjelenést ad a feltűnő, szürke ruháknak. A második elem, a föld nagyon finom karakterekben, kristályokban és féldrágakövekben jelenik meg a kollekcióban, emelve ezzel a selyem top és a vékony pulóverek eleganciáját. Az uniszex bomber dzsekik a kollekció kulcs darabjai világos palaszürkében és izzó láva tónusokban. Ezek többszínű, kézzel nyomott mintákkal vannak díszítve, melyek a víz folyékonyságát tükrözve folytatódnak az organikus pamutból készült pólókon.

A lágyan csillogó és kifejező darabok teremtik meg a szokatlan kollekció egyensúlyát. Fémes kistáskával vagy sportos hátizsákkal kombinálva, az egyes darabok friss, légies, dinamikus, mégis kifinomult megjelenést nyújtanak.

A teljes lookbookért nagyobb méretben kattints a képre!

Fotó: Máté Balázs

Kapcsolat: thefour.hu, facebook.com/thefour.official
Üzlet: TheGardenStudio, 1052, Budapest, Vitkovics Mihály utca 3–5.