A Lilla Sellei Bags összeállt a Borarti Art Stúdióval, hogy valami különlegeset hozzanak létre

2020. október 30. |

Mindig nagy öröm, amikor két kreatív szakember összeáll, hogy valami közös csodát hozzanak létre. Így van ez Séllei Lillával és a Borarti Art Stúdió Kollár Borbálájával is: közös kollekciójuk mosolyt hoz az enyhén szürreális és sokszor egyáltalán nem vidám idei évünkbe. 

„Vannak olyan kreatívok, akiknek a munkásságát régóta messziről csodálom. Ilyen Kollár Borbála, a Borarti alkotója is. Bori stílusa munkáin és könyvein keresztül régóta rabul ejt, így hatalmas öröm és megtiszteltetés volt, amikor a bogaras övtáskámat kipróbálva kollaboráció ötletével rukkolt elő. A Budapesten megnyílt a Borarti Art Studio és Élménytér tökéletes apropó volt egy közös kollekció elkészítésére” – mondja Séllei Lilla táskakészítő a közös kollekcióról.

Bori és Lilla hónapokon keresztül dolgozott azon, hogy a Borarti jellegzetes tölgymintája a megfelelő színekkel és körítésben kerüljön a már jól megszokott Lilla Sellei Bags modellekre. Készültek övtáskák, variálható táskák, közepes és óriási hátizsákok, notesztokok és tolltartóként is használható neszesszerek. A limitált darabszámú gyűjtemény nemcsak a Lilla Sellei Bags webshopjában, de a Borarti szintén megújult és webbolttal bővült oldalán is megvásárolható. 

Fotó: Zergi Bori

Olvass tovább! 

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook