A Lilla Sellei Bags összeállt a Borarti Art Stúdióval, hogy valami különlegeset hozzanak létre

2020. október 30.
Mindig nagy öröm, amikor két kreatív szakember összeáll, hogy valami közös csodát hozzanak létre. Így van ez Séllei Lillával és a Borarti Art Stúdió Kollár Borbálájával is: közös kollekciójuk mosolyt hoz az enyhén szürreális és sokszor egyáltalán nem vidám idei évünkbe. 

„Vannak olyan kreatívok, akiknek a munkásságát régóta messziről csodálom. Ilyen Kollár Borbála, a Borarti alkotója is. Bori stílusa munkáin és könyvein keresztül régóta rabul ejt, így hatalmas öröm és megtiszteltetés volt, amikor a bogaras övtáskámat kipróbálva kollaboráció ötletével rukkolt elő. A Budapesten megnyílt a Borarti Art Studio és Élménytér tökéletes apropó volt egy közös kollekció elkészítésére” – mondja Séllei Lilla táskakészítő a közös kollekcióról.

Bori és Lilla hónapokon keresztül dolgozott azon, hogy a Borarti jellegzetes tölgymintája a megfelelő színekkel és körítésben kerüljön a már jól megszokott Lilla Sellei Bags modellekre. Készültek övtáskák, variálható táskák, közepes és óriási hátizsákok, notesztokok és tolltartóként is használható neszesszerek. A limitált darabszámú gyűjtemény nemcsak a Lilla Sellei Bags webshopjában, de a Borarti szintén megújult és webbolttal bővült oldalán is megvásárolható. 

Fotó: Zergi Bori

Olvass tovább!