Barnoff 2014 tavasz-nyár kollekció

2014. április 26.
A tekintetet kacéran vonzó színek, minták és anyagok mind az életigenlésről szólnak Tamara Barnoff új kollekciójában

A különféle anyagok eklektikus keveredése fontos eleme a kollekciónak: megtaláljuk a len, farmer-len hibrid, pamut, pamut-viszkóz, flokon, muszlin, lakkbőr és plüss izgalmas párosításait. Ez a nyár változékony és kiszámíthatatlan, ahogy a Barnoff nő karaktere is. Dolgos hétköznapok vagy áttáncolt éjszakák, a darabok között mindenre alkalomra megtaláljuk a megoldást.

A menta, a korallpiros, a citromsárga, karotta vagy türkiz színeket a drapp, a szürke, a farmer kék, a fekete és a fehér színek egészítik ki, ahogy a határozott, egyszínű darabokat a bohókás pöttyös vagy a romantikus virágminták nőies finomsága ellensúlyozza. A szabásvonalak könnyedséget, laza eleganciát sugároznak, mely a városi paradicsommadarak elengedhetetlen tulajdonsága. A madártoll motívumok apró részletekben, zsebmegoldásokban és díszvarrásokban is visszaköszönnek.

A kollekció középpontjában a tunika-blúz-ing-ingruha négyese áll, a főszereplője pedig maga a ‘Birds of Paradise’ modell. A kollekcióhoz tervezett lakkbőr kiegészítők, övek, táskák, karpántok kellő finomsággal tovább fokozzák a paradicsommadár kacér hatását.

A teljes lookbookért nagyobb méretben kattints a képre!


Üzlet: Barnoff Flagship Store, 1051 Budapest, József Attila utca 24.

Fotó: Várfi István
Smink: Magyar Eszter
Fodrász: Sándor Anna
Stylist assistant: Pap Évi
Model: Sára Keck