Tomcsányi Dóri 2014/15 őszi-téli kollekció

2014. augusztus 07.
A retró síruházat ihlette a fiatal tehetség új kollekcióját.

Tomcsányi Dóri az idei őszi-téli kollekció tervezésekor a retró síruházatot gondolta újra, napjaink elvarásainak megfelelő anyagok és technológiák alkalmazásával, de a darabokban megtartotta nagyszüleink fiatalságának nosztalgikus báját. Mint ahogyan korábbi munkáinál, Dóri most is egy markáns ötlet mentén alkotta meg új kollekcióját, a kézjegyének számító részletességgel és minőséggel.
Idén ősszel és télen a mályva és szürke árnyalatú, kétoldalú neoprén anyagok, illetve a steppelt és skótkockás gyapjú textilek kapták a főszerepet, a szürke, a fekete, és a fehér monokróm világával kiegészülve. A havas tájképek és sífelvonók digitálisan printelt mintái modern módon élesztik újjá a jól ismert norvégmintákat, ismét igazi slágerdarabokat hozva létre a márka legújabb kollekciójának részeként.
A gyapjú anyagok változatos feldolgozása kényelmes és meghitt melegséget sugároz, a részletekben nosztalgikus érzéseket rejtve, míg a sziluettek modernek és nőiesek maradnak – ahogy az már hagyománynak számít a márkánál.
Minden egyes darab a legmagasabb minőségű anyagból, a legnagyobb odafigyeléssel készül, azoknak a nőknek, akik értékelik az egyszerűségben rejlő eleganciát, de ugyanúgy vágynak a frissességre és az egyediségre. A márka 2010-es alapítása óta Tomcsányi Dóri folyamatosan törekszik a tudatos öltözködés iránti egyre növekvő igények kielégítésére, igazi egyéniséget társítva minden kollekciójához.

A kollekcióért kattints a képre!

A tavaszi-nyári kollekciót itt találod.

Kapcsolat: doritomcsanyi.com, facebook.com/tomcsanyidori
Showroom: 1052 Budapest, Városház utca 14.
Üzlet: TheGardenStudio, 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3–5.