Barnoff 2014/15 őszi-téli kollekció

2014. augusztus 20.
Gyönyörű, mert problémás. Problémás, mert gyönyörű.

A tervező Beautiful Problem című őszi-téli kollekciójában a saját érzéseit követve, nagy ívű, keresetlenül menő és mondén darabokat kreált. Érzés: Gyönyörű, mert Problematikus, problematikus, mert Gyönyörű.

Tamara Barnoff legújabb ruhái az érinthetetlen intelligenciával, napról-napra saját öltözékében önmagát definiáló nőt szólítja meg, aki ha kortárs, keresetlenül, tisztán érzéseiből avantgarde. Az idei szezonban a klasszikus Barnoff-modellt, a Lány-és-Nő szélső értékei között lehet megpillantani.
A darabok szuperkombinatív, multifunkciós ruhatárt alkotnak, mely egy személyiség színváltozásait lerezonáló sokdarabos kollekcióban kelnek életre.

A dizájner a tervezés során nagy fajsúlyú gyapjúkat, impregnált tartant, buklé-tartant, bőrbarát lurexet, elasztikus szatént, neoprene-t, buklé-neoprene-t, kötött alpakka-mohairt, tüll, bársonyt és vintage kecskebőrt használt. Domináns színek a fekete, só-bors szürke, matt- és meggypiros, krém, arany, antik bronz, kevés semleges fehér, valamint a smaragd metál. A szabásvonalakra a klasszikus Nő lágyvonalú sziluettjét követő, testtudatos tervezés a jellemző, néhol komponáltan outsize méretű darabokkal ellensúlyozva.

A kollekcióért kattints a képre!

A tavaszi kollekciót itt találod!

Üzlet: Barnoff Flagship Store, 1051 Budapest, József Attila utca 24.