NON+ 2014/15 őszi-téli kollekció

2014. október 06.
You are the creator - te irányítod az életed Kiss Sarolta új ruháival.

A NON+ aktuális kollekciójának jelszava a „You are the creator”, azaz te vagy a tervező. Az ehhez tartozó grafikán egy felhő látható, amit a tervező, Kiss Sarolta a következőképpen magyaráz: „A You are the creator jelszó nekem azt is jelenti amellett, hogy te vagy a tervező, hogy te vagy a teremtő, azaz, hogy te irányítod és teremted az életedet. Ez a felemelő könnyedség és magasabb rendű kapcsolat jelenik meg a felhő motívumban, ami a ruhákra került.”

Az őszi-téli darabok irányadó színe a karakteres sötétkék, ami szintén a felhőkre és a fellegekre utal. A könnyedség és a lazaság a ruhákon is megjelenik, hiszen oversize kabátok és pelerinek szép számmal megtalálhatóak a kínálatában. A légiesség ellenpontozásaképpen a dizájner hangsúlyos cipzárokat rakott az egyes darabokra, amelyekből az üzletekben limitált anyagú verziókat is találni. Természetesen az összes modell most is egy adott, őszre hangolt színskálából rendelhető, így mindenki a stílusához igazíthatja.

A kollekcióért kattints a képre!

Üzletek: NON+ FLAGSHIP STORE, 1076 Budapest, Madách Imre út 10. (Gozsdu passzázs bejárat a Rumbach Sebestyén utca felöl) NON+ MOM Park, MOM Park Bevásárlóközpont 1123 Budapest Alkotás u. 53. BIKRAM JÓGA HATTYÚ HÁZ, 1015 Budapest, Hattyú utca 14. Hattyúház 4. emelet és ART ON ME, ÁRKÁD 2. Örs vezér tere