Elysian 2014 őszi-téli kollekció

2014. október 15.
Elysian ismét útra kelt, könnyed lépései egy éjszakai vonat felé vezetnek. Nincs célja, a kalandvágy vezérli. Egyszeriben ott áll az ismeretlen közepén, és a napfelkelte ölelésében utat választ. Az úton szabad és önmaga lehet. Nincsenek határok sem szabályok.

A márka újragondolta az örökké úton levő nő ruhatárát, és Felméry Lilit kérte fel a kollekció arcának.

A táncosnő megtestesíti mindazt, amit az Elysian közvetíteni szeretne a ruháin keresztül. Elegáns, törékeny és gyönyörű, mégis rengeteg munka, erő és hit áll mögötte. A kollekció a balett világából merített, színeivel és az anyagok finomságával, nemességével kívánta az inspirációt megjeleníteni. Egy történet elevenedik meg a képek által.

A márkára jellemzően az öltözékek fő motívuma gyakran első pillantásra rejtve marad. A kollekció színei a tört fehér, púder, fekete és a rézvörös. Felhasznált anyagai a kasmír, selyem, muszlin, mohair és bőr. A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, sziluettjében a szimmetria és a részletekre való érzékenység jellemző. Anyaghasználatában gyakran törekszik kontrasztokra. A kollekció egy teljes ruhatár, mely egyaránt kínál elegáns nappali és esti öltözékeket.

A kollekcióért kattints a képre!

Showroom: 1141 Budapest Angol utca 34a, 1 emelet

Fotó: Mihály Zoltán
Styling: Frák Peszi Péter
Styling asszisztens: Elliot Parker
Smink: Kása Viktória
Haj: Kis Szandra