Prieston by Noémi Nagy 2015 tavaszi-nyári kollekció

2015. február 05.
Nagy Noémi Urban Princess kollekciója álom luxuskivitelben modern punk felhanggal.

A Prieston 2015 tavaszi-nyári kollekciójában drámai és hétköznapi darabok találkozása vagány, mégis fényűző szetteket teremt. A habos szoknyák egyszerű pamut felsőkkel, a különleges topok hétköznapi nadrágokkal jelennek meg a kollekcióban. Az egyes ruhadarabok könnyen variálhatók egymással, így a sportostól a királylányosig minden stílusban megállják a helyüket. Nagy Noémi tervező folytatta a Swarovski Elements-szel megkezdett együttműködést, így a tőle megszokott extra csillogás sem marad el. Az előző kollekcióból már ismerős orosz inspiráció itt is megjelenik: most nyomott matrjoska motívumok és a baba formáját idéző szabásvonalak révén.

A felhasznált anyagok többsége pamut, vagy különleges textúrával bíró pamut alapú anyag, valamint plasztik. Az urbánus szürke szín finom, nőies hatást kap a barackszínű és sárga virágok által. A kollekció fő színei minden városi jelenetben láthatók: a beton, az útjelzések és a taxik hangulatát idézik.

Nagy Noémi 2013 tavaszán mutatta be első kollekcióját. A tervezőre jellemző a kísérletezés és a koncepcionális dizájn, szezonról szezonra új stílussal lepi meg közönségét. Rendszeres résztvevője a bécsi MQ Vienna Fashion Weeknek, és számos felkérést kapott Londontól Ausztráliáig különböző divatrendezvényekre. A legfrissebb hír pedig a márkával kapcsolatban, hogy a Prieston február 15-én bemutatja jövő téli kollekcióját a New York Fashion Week keretein belül megrendezett Nolcha Fashion Weeken.

A teljes kollekcióért kattints a képre!


Elérhetőség: www.prieston.hu, Facebook/PriestonByNoemiNagy
Showroom: H-1062 Budapest, Lendvay u. 26.

Fotó: Zsólyomi Norbert