Cukovy 2015 tavaszi-nyári kollekció

2015. február 06.
A Marie Claire Fashion Daysen is bemutató márka új kollekcióját Yves Klein munkái inspirálták. A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, a szimmetria, a légies színvilág, az innovatív anyagok használata és a részletek iránti figyelem a jellemző.

Merész városi stílus: a márkát a nagyvárosi sikk, a hanyag elegancia, az izgalmas kontrasztok és a bátor anyaghasználat jellemzi. A letisztult formavilág határozott vonalvezetéssel, vagánysággal és fiatalos, sportos elemekkel párosulva alkot érdekes, karakteres összhatást. Alapítói Tálosi Lívia, aki a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Kommunikáció, PR szakát végezte el és Csukovics Brigitta, a Krea Kortárs Művészeti Iskola Divattervező szakának korábbi hallgatója. Darabjaik kettejük közös látomásait keltik életre, melyek titka a minőség és a részletek összhangjában áll. Kreációikra az aktuális divatirányzatoknál nagyobb hatással van a kortárs művészet, a design és a tárgykultúra világa, terveik fő mozgatórugója pedig a kísérletezés és az újításokra való törekvés.

A Cukovy elsősorban olyan nőket szólít meg, akik nyitottak, fogékonyak az új iránt — a divat előfutárai és nem követői akarnak lenni.

A teljes kollekcióért kattints a képre!

Az őszi-téli kollekcióért kattints ide!

Kapcsolat: Facebook.com/Cukovy, Instagram.com/cukovy
Üzlet: Showroom – Bp. I., Várfok u. 1., My Day Collection Concept Store – Rózsakert Bevásárlóközpont, Bp. II., Gábor Áron u. 74–78/A