ENIHORN 2015.tavaszi-nyári kollekció

2015. február 25.
Az ENIHORN tavaszi-nyári kollekciójában két különböző, de mégis harmóniában lévő világ fonódik össze.

Az egyik világot Monet Giverny kertje inspirálta, finomabb, pasztellesebb színekkel és visszafogott sziluettekkel, a másik egy erőteljesebb, modernebb látványvilággal bíró, amit a felhőkarcolók, és a modern, városi dzsungel ihletett.

A jelenlegi kollekcióban is igen könnyű összepárosítani a különböző darabokat, hogy kapjunk egy ötletes, és különleges összeállítást. Ha belemélyedünk a ruhákba, egyből érezzük a vidám, tikkasztó, nyári meleget. Az élénk színek, mint a fűzöld, égkék, búzasárga a romantikus virágmintákkal visszarepítenek a gondtalan gyerekkorba, és az igazi, nyári hőséget juttatják eszünkbe.

Az ENIHORN bőrtáskák lenyűgöző színekben készülnek, hogy a figyelem középpontjában legyenek tavasszal és nyáron is. A könnyed, színes ruhák tökéletes kiegészítése a lenyűgöző aranycsillogású MINIMINI és JIMMIE.

Mostantól egy új táskafazon egészíti ki az ENIHORN táska palettáját. JULIA egy kétféleképpen variálható shopper, aminek a különlegessége nem csak a nőies, fényes ezüst- és arany színeiben rejlik, hanem az oldalán egy lekapcsolható kis méretű válltáskában is.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Elérhetőség: www.enihorn.com