NON+ 2015. tavaszi-nyári kollekció

2015. március 10.
A NON+ új, tavaszi-nyári kollekciójának mottója: Válaszd a boldogságot!

A boldogságot nem csak állapotnak, hanem egy folyamatnak is lehet érteni. Ebben a megközelítésben a boldogság egy út a céljaink felé – hirdeti a NON+ 2015-ös tavasz-nyári kollekciója, amelynek a mottója: choose happiness +

„A boldogság egy folyamat, ugyanis nem létezik boldogság, boldog ember, cél-célok nélkül! A célok felé haladva az akadályokat leküzdve lehet boldog az ember. Találjuk meg, mi is számunkra a boldogság, ezáltal jövünk rá, mi az élet értelme” – vallja a tervező Kiss Sarolta.

A 2015. tavaszi-nyári kollekció három fő stílus köré épül: a lágy nőies, a geometrikus formák és a kényelmes hétköznapi. Ez a három irányvonal megjelenik az anyaghasználatban is, míg az elegáns esetében a könnyed viszkóz az alapanyag, addig a hétköznapinál a csíkos minta dominál, a geometrikus formáknál pedig a szabásvonalak játéka a karakteres. Természetesen Nyikos Dóra egyedi ékszerei ezúttal is kiegészítik a szetteket. A február 26-án bemutatkozó tavaszi-nyári kollekció első szelete ezekből ad ízelítőt, amely a NON+ MOM Park mellett a jövő héten debütáló új webshopjában is megvásárolható lesz.

Az életérzés a könnyed ruhák mellett a fotókon is megjelenik. „Az image képeknél a légiességet és a boldogságot próbáltuk megjeleníteni, a modellt mozgás közben elkapni” – mondja Kiss Lenke ‘Dalocska’ a fotós.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Az őszi-téli kollekciót megnézheted itt!

Fotó: Kiss Lenke ‘Dalocska’
Smink: Józsa Gabi
Haj: Kertész Kata
Modell: Nemcsics Dorina

Kapcsolat: www.nonplusz.hu, Facebook/Nonplusz
Webshop: nonpluszclothing.shoprenter.hu