zagabo 2015. tavaszi-nyári kollekció

2015. március 19.
A zagabo márka új, tavaszi-nyári kollekciója rengeteg variációs lehetőséget rejt magában – nőknek és férfiaknak egyaránt.

Miről szól zagabo mauve kollekció? Arról, hogy Szabó Gabi, tervező tervezett egy zagabo kollekciót. Van benne mályva és hozzáillesztett társszínek. Van benne zagabo formavilág, ami előbukkan az átlapolódásokban, az aprólékos gonddal kidolgozott ruhahátakban és a körvonalakban. Van benne pamutvászon, pamutszatén és farmer, hogy ne kelljen a tisztítóba rohangálni. És vannak benne zagabo ruhák azoknak, akik hordani és kombinálni szeretik a gardróbjukat: hétfőn reggel munkába, kedden színházba, szerda délután a belvárosban, csütörtökön a mítingen, pénteken a céges vacsorán, szombaton a haverokkal és vasárnap csak önmagáért. Persze szólhat ennél többről is, de azt a történetet már te írod hétfő reggeltől.

A zagabo IPSILON férfivonal pedig arról szól, hogy összeállt Gabi a tervező és Peter Makto a lemezlovas, hogy alkossanak egy kollekciót, amely a keverőpult mögé és a flaszterre is passzol. Így lett a tavaszi-nyári férfivonal lezser, néhol extravagánsabb megoldásokkal, mint amilyen a mélyülepű nadrág vagy a nagy kapucnis felső. Természetesen mindkét kollekcióban megtalálható a legendás zagabo esőkabát új variációja is, hogy a tavaszi esőre is legyen egy funkcionális mégis egyedi darab.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Fotó: Kovács Tamás Sándor
Smink: Kökény Judit
Haj: Boltresz Kata
Modellek: Zsóka & Fessy (lookbook) @TrendAttack, Peter Makto (kampány)

Kapcsolat: www.zagabo.com, Facebook/zagabo
Az új kollekció elérhető: wonderLab