MUSUME 2015. tavaszi-nyári kollekció

2015. március 23.
A MUSUME tavaszi-nyári kollekcióját a márkára jellemző geometria határozza meg.

A kollekcióban az egyedi grafikájú printelt textilek és a jersey topokra szitázott formákon kívül a direktben vágott geometriai elemek is feltűnnek. A szögletes és görbe elemek mellett az íves szabásvonalak használata is megtalálható. A vászon és a jersey anyagot most a könnyed fényes szatén is megbolondítja kicsit. Főként a sötét és a világos kontrasztja dominál, de külön-külön is érvényesülnek. Az idén az alapszínek mellett kiegészítő árnyalatként látható a mályva és a bordó.

A musume márkanév tervezője Csobádi Eszter, aki a brand 2010-es megalakulása óta egyedüli felelőse a ruhák tervezésének. Magának kezdett el nyakláncokat készíteni, ezek után alakult ki a márkanév, így jutott el másokhoz a textilnyaklánc. A már kikísérletezett textilfonásokat megjelenítette női ruhákon, így téve ezeket különlegessé és egyedivé. Eszter a mai napig olyan ruhákat tervez, amelyeket maga is szívesen visel, minden kollekció megalkotásakor magából indul ki.

2013-tól a márka stílusa teljesen új irányt vett, azóta évente két nagy kollekcióval jelentkezik. Az energikus és vagányan trendi nőket célozza meg. A szabásminták és a nyomott felületek a szabályos geometrikus formákból építkeznek. Egyik oldalról a designer kísérletezése jellemzi a kollekciókat, a másik oldalról pedig jelen vannak a hagyományosabb, egyszerűbb ruhák is, azoknak, akik a járt utakat preferálják a járatlanokkal szemben.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Fotó: Ipsics Barbara, Pop Design

Modell: Eleni, Art Models
Smink: Juhász Emese
Cipő: Vagabond

Kapcsolat: www.musume.hu, Facebook/musume.hu
Webshop: www.musume.hu/webshop