Ju Ninelle 2015. tavaszi-nyári kollekció

2015. május 04.
Az új Ju Ninelle kollekció a márka alapját, az utazást hívja életre. Gyenge Anna Júlia fő inspirációja a szabadság-, illetve a kalandvágy volt, a darabok egy távoli helyre invitálnak, a természetbe, ahol biztonságba érzi magát az ember, és felszabadultan élvezheti az önmagával töltött időt.

A kollekcióban felfedezhetőek a természet motívumai, többek között a pillangó volt, ami a mindenhez passzoló táskán jelentkezik. VIKA, az új táska a kollekció alapja, háromféleképpen alakítható, attól függően, hogy épp mi a kedvünkhöz, illetve a szettünkhöz a leginkább megfelelő. A táska első ránézésre hátizsáknak tűnik, de, ha közelebbről megnézzük, látjuk, hogy pántjai lecsatolhatóak, illetve két oldalára csatlakoztatható egy lánc, amivel könnyen válltáskaként is hordható. A belsejében is található egy meglepetés, hiszen a fedél alatti kis zseb mágnesekkel van a táskához illesztve, így könnyen levehető, és használható akár neszesszerként is. A táskát a tervező három színben álmodta meg: finom púderrózsaszín, visszafogott babakék, illetve mély, gazdag burgundi.

A ruhák tervezésénél fontos szempont volt, hogy a kollekció tökéletes lehetőséget adjon arra, bárhova is szeretnék menni, lehetőségünk legyen tetőtől talpig Ju Ninelle-ben megjelenni. A tavaszi kiskabáttól a nyári nagy melegre tervezett sortig megtalálhatunk mindent. Anyagválasztásban is fontos volt a természetesség: pamut és selyem a két fő használt anyag. A márka a VIKA kollekció részeként most ékszerekkel is előrukkolt – melyekben helyet kapott a matrjoska baba, amely mára a Ju Ninelle szimbóluma lett. Anna diplomakollekciója óta előszeretettel használja, hiszen tökéletesen jelképezi a női lélek sokrétegűségét.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Fotó: Liziczai Réka
Styling: Stein Barbara és Ivanyiv Krisztina
Smink: Schneider Anna
Haj: Szabó Mazsola

Elérhetőség: Juninelle.com, Facebook.com/juninelle