MEI KAWA 2015. tavaszi-nyári kollekció

2015. május 27.
Az eddigiekhez képest egészen más hangvételű, de rá nagyon is jellemző kollekcióval készült a MEI KAWA az idei nyárra.

A kevesebb több – a dinamizmus és a statikusság pedig csakis együtt értelmezhető fogalmak – ezt a gondolatot fűzi tovább a tervező. A letisztult formák és szabásvonalak az inspiráló 60-as évek energiáit, dallamait vagy a korabeli focisták uniformisainak lenyomatait juttatják eszünkbe. Az uniszex kollekció egészen a sport világáig repít minket miközben a mezek alapján készült minták frissen és szabadon értelmezik újra az évtizedre jellemző sport-divat stílusjegyeket.

A kollekció kampányfotói két teljesen eltérő világot tárnak elénk. A színes felvételeken dinamikus, mozgás közben rögzült pillanatok láthatóak, míg a fekete-fehér portrékról a szereplők teljes nyugalma árad. A Szőke Gergellyel közösen alkotott grafikai megoldások is mind‐mind ezt a témát járják körül. A feliratok, nyitott gallérok, mintás ingek és a márkára oly jellemző letisztult vonalvezetés pozitív, friss és kortárs feldolgozása a játék és az emberi kapcsolatok lélektani viszonyának.

A fotósorozat mellett, a kampány részeként egy kísérő videó is készült, ami a nyárra hangolódás jegyében hamarosan szintén bemutatásra kerül.

A MEI KAWA idei nyári kollekciójában többek között olyan darabokat is találunk mint a gumis derekú, bő szárú bermuda, gumírozott aljú vászon nadrág vagy akár egy újragondolt Harrington-dzseki. Az apró, trükkös részletmegoldások rafináltan vegyülnek a sportos és az alkalmi öltözködés stílusjegyeivel. A finom színekkel néhol egy egészen meghökkentő árnyalat harmonizál. A tengerészkék, az olívazöld, a szürke árnyalatait és a fekete-fehér nyugodt kombinációját az intenzív narancs töri meg.

Egy különleges pillanatot, hangulatot és életérzést olvaszt egybe a kollekció. Olyan harmóniát teremt, amilyet a futballista egyetlen mozdulata, Elvis egyetlen akkordja, vagy a pimaszul fiatal, megdöbbentő erőt sugárzó King Krule hangja rejt.

A kollekcióért kattints a képre!


A MEI KAWA korábbi, őszi-téli kollekcióját megnézheted itt!

Fotó | Hencz Péter @Peter Hencz Photography Stylist | Pálmai Angie @curated by ATELIER Haj | Bozó Csongor @Csongor Bozo Smink | Horváth Ágnes Modellek | Anna, Kristóf @ICON Model Management Fotó Asszisztensek | Mile Máté, Madarassy-Szabó Csaba

Elérhetőség: www.meikawa.com, Facebook/meikawa
Showroom: Flatlab, 1082, Budapest, Baross u. 3. 1/14