THREEE – a menő, a frappáns és a megfizethető

2015. május 29.
Három lánytestvér és kreatív tanácsadójuk álmodta meg a THREEE divatmárkát, hogy alternatívát kínáljanak a high street fashion boltjait megunt, divatos, fiatalos, kényelmes ruhákra vágyó lányoknak.

„Nagyon menő és frappáns öltözékeket szeretnénk készíteni mindenkinek elérhető áron”- jellemzi a márkát Hachbold Anna divattervező, aki korábban az Annaeva megalapításában is részt vett. Most két testvérével, Rékával és Katával egy új brandet keltenek életre. A THREEE logóját Stark Attila képzőművész, grafikus, illusztrátor tervezte; a street art művész felkérésével a formáció a divat határait feszegeti.

„Nagy rajongói vagyunk a pop kultúrának, a VHS korszak gyöngyszemeinek, a B kategóriás horrorfilmeknek. Ezek adnak ihletet a munkánkban, gyakran órákon át beszélgetünk filmekről, képekről, illetve hogy ezeket hogyan tudnánk átültetni a kollekciónkba. Célunk egy követendő régi/új nő típus megidézése – ezt szeretnénk bemutatni az első kollekciónkkal.”

A kollekciót és a kampányt olyan ’90-es évekbeli sorozatok, mint a Twin Peaks, az X-akták és klasszikus horror filmek, mint a Ragyogás, a Rémálom az Elm utcában, a Sikoly, illetve ezek hősnői ihlették. Ezeket a hősnőket ültetik át a hétköznapokba, mert ők erősek, bátrak, küzdenek és mindig talpra állnak. Nem ismerik a kudarcot, tanulnak az adott helyzetekből, és ez még erősebbé teszi őket. Ezzel a kampánnyal egyfajta emléket állítanak ezeknek a titokzatos és erős nőknek, akik példaként állhatnak az új generáció elé!

A teljes kollekcióért kattints a képre!

Elérhetőség: Facebook/Threee
Üzlet: ONE Fashion Agency & Retail

Fotó: Galgóczi Németh Kristóf
Fotó asszisztens: Duba Máté
Haj/smink: The Beautybar Salon
Art director: Schuck Balázs
Gyártás: Szauer Melinda
Modell: Nemes Zoé