ZIGI 2015. őszi-téli kollekció

2015. szeptember 07.
A Zigi stílusjegyeinek alapját a tervező Oláh Zsigmond nőkről és életről alkotott képe határozta meg. Új kollekciója a lezser, ugyanakkor nőies és modern elegancia kompozíciója.

Intuitív látásmódját hűen tükrözi minden egyes darabja, melyek a modern nőiesség esszenciái. A márka eleganciája, a különleges és természetes anyagok használata, a kivitelezés finomsága mind hozzájárulnak a test vonalainak tiszta és lágy formakövetéséhez. A klasszikus értékek időtálló formába bújtatva köszönnek vissza organikusan egymásra épülő kollekcióiban, így képviselve állandóságot a folyamatosan megújuló divat világában.

2015. őszi-téli kollekció a lezser, ugyanakkor nőies és modern elegancia kompozíciója. Az aszimmetrikus és geometrikus formák asszociálnak a keleti kultúrában előforduló sziluettekre. Ezt átemelve egy európai világképbe kapta meg a kollekció a végleges stíluskódját. A gazdag mintapárosításokkal előremutatóvá, a kifinomult vonalvezetésekkel jól kombinálhatóvá váltak az egyes darabok. Újszerű színkombinációk által az orgonalila és barackvirág valamint a bordó és szederkék társítások dominálnak. Ugyanazon digitális printek különböző anyagstruktúrákon köszönnek vissza, így a kollekció világa mind a hétköznapokban, mind az alkalmakon reprezentálható.

A klasszikus fazonok modern kiegészítőkkel párosulnak. Kézi kötésű monumentális kötött sálak, hosszú kesztyűk egészítik ki a látványvilágot. Ékszerek tekintetében a grandiózus geometrikus formák törik meg az összeállítások harmóniáját, fényes ezüst és rosé színekben.

A teljes kollekcióért kattints a képre!


Zigi korábbi kollekcióját itt nézheted meg!

Kapcsolat: www.zigibrand.com, Facebook/ZigiBrand
Showroom: 1061 Bp., Andrássy Út 6. 3/8.