Konsanszky 2015. őszi-téli kollekció

2015. szeptember 08.
Konsánszky Dóra új, őszi-téli kollekcióját a Portico új számai inspirálták.

hangulata és szövege azt sugallta: egy olyan kollekciót szeretnék közvetíteni az érdeklődők felé, amely a téli időszak sötétebb, melankolikusabb színei, tónusai között ad egy pozitív kisugárzást, amely csakis a napsugárzással lehet kapcsolatos. A heliotrope jelenség, mely lehet egy szín, egy épület vagy akár a napraforgó növény, amely a nap felé fordul keletről nyugatra. Az éjszaka folyamán – ahogy az ember is – az épület, a növény felvesz egy tetszőleges hangulatot, de hajnalban, amikor a nap felkel, újra keletre fordul. A heliotrope jelenség válasz a naptól az élethez. Nekünk jelzés az új szezonnyitáshoz.”

A kollekció anyagválasztásában lényeges volt a heliotrope/mulberry kiegészítő szín használata, a felületek matt-fény játéka. A tél meghatározó mély tónusai: fekete, burgundy vörös, szürke, neutral színek.
A fotózás alkalmával kiegészítő színként az égkék, illetve a napsárga színét használták fel. A kollekció egy olyan nőnek szól, aki heliotrope jelenséghez köthető és mágikus jelensége növeli a természetes szépségét.

A teljes lookbookért kattints a képre!


A 2015. tavaszi-nyári kollekciót megnézheted itt!

Kapcsolat: www.konsanszky.hu, Facebook/Konsanszky.fashion
Showroom: Bp. VII., Károly krt. 3/C (előzetes időpont-egyeztetéssel)