Dori Tomcsanyi 2015. őszi-téli kollekció

2015. szeptember 09.
Tomcsányi Dóri 2015-ös őszi-téli kollekciójában egyszerre jelenik meg az előremutatás és a visszatekintés, távoli tájak szabásvonalai által inspirálva. Míg az anyagok modernek, a sziluettek apró részleteiben felfedezhetőek a koreai munkaruházat tradicionális elemei is.

A fenntarthatóság és a tudatosság ismét nagy szerepet kap a tervező új kollekciójában, amely az újrahasznosított és természetesen feldolgozott anyagokra – mint a környezetbarát módon előállított szintetikus selyem, a lyocell, illetve az élő gyapjú, a frottír és a pamut – épül, a környezettudatosan működő gyártókkal történő együttműködés eredményeképp.

A kollekció legjellegzetesebb darabjai az oversize és egyedileg díszített neoprén pulóverek – amely díszítés visszatér a fehér ingruhákon is –, míg merlot és indigókék színű mellények és magas derekú nadrágok együttesei képviselik az elegánsabb vonalat. A lézervágott és rétegelt dzsekik, parkák, szoknyák mellett halovány kék és -szürke vékony gyapjú ingruhák, beige és nude pulóverek és zárt ruhák burkolnak majd mindenkit melegbe a következő téli szezonban.

Természetesen – hű maradva kézjegyéhez – Dóri idén is kézzel készített mintákkal díszíti a pamutselyem és neoprén ruhákat – hol bársonyos nyomatokkal, hol digitális printekkel –, titkos írásjeleiben a márkanevet rejtve el.

A teljes lookbookért kattints a képre!


A 2015. tavaszi-nyári kollekciót itt nézheted meg!

Kapcsolat: doritomcsanyi.com, Facebook/tomcsanyidori
Showroom:
1052 Budapest, Városház utca 14.
Üzlet:
TheGardenStudio, 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3–5.

A kampányért kattints a képre!