Celeni 2015. őszi-téli kollekciója

2015. szeptember 10.
Cselényi Eszter a vadkacsa tollazatának színeit és a klasszikus vadász viseletet kombinálja új, őszi-téli kollekció inspirációjaként.

A Celeni legújabb kampányának újra, egy számunkra talán még felfedezetlen vidék ad otthont, ahova sokan vadászni, de Eszter kikapcsolódni és a természetet figyelni jár.

A vadkacsa tollának megcsillanó színeivel játszva és az angolos, férfi vadász viseletből merítve, a minták és tónusok váltogatásával hozta vissza a békebeli érzést a hétköznapi és estélyi viseletbe. A részletek most is nagyon fontos szerepet kaptak a ruhákban megbúvó díszített eldolgozásokban. A kékes, zöldes, barnás, mustár és kockás anyagok játékosan emelik ki a vadászos hangulatot, mely a férfiassága ellenére mérhetetlenül nőies.
A bőr ellentétbe helyezve a díszes, csillogó apró gombokkal jól mutatja a sziluettekben is megtalálható férfi és női öltözékek ellentétét, mely a kollekció egészén átível.
A nemes kasmír, a kent felületű, szinte bőrre emlékeztető olajzöld gyapjú, a kék zsorzsettel és selyemmel párosul a vadkacsa vadászatokat idéző festmények világából.
A kockás és virágos részletek a selymekben és a saját kötésű pulóverekben csúcsosodnak ki.
A vadkacsa élőhelyeként szolgáló nádas fontos részét képezi a Celeni kollekció mögött rejlő mesének, melyet PAF a kabátokon náddal festett meg, Visy Dóra pedig az ékszerekben hozta vissza a hangulatot a nyakláncok, karkötők és fülbevalók formájában.
A táskák dísze ezúttal a vidéki házakból oly jól ismert fonott kosár, mely egy filcen éled újjá és kíséri a nádasban lapulókat…

A teljes lookbookért kattints a képre!


A kampányt a képre kattintva elérheted!

A 2015. tavaszi-nyári kollekciót megnézheted itt!

Elérhetőség: www.celeni.hu, Facebook/cselenyieszter,
Instagram: @cselenyieszter
Üzlet: Metropolitan Budapest Showroom, 1054, Budapest, Aulich utca 4–6.