MUSUME 2015. őszi-téli kollekció

2015. szeptember 29.
A MUSUME szezonról-szezonra egyedi kollekcióval jelentkezik, megtartva a tiszta és határozott vonalakat.

Az idei őszi-téli daraboknál a fókusz a ruhák derekára összpontosul. Legyen szó lezser vagy klasszikus szabásvonalról, izgalmas megoldások hívják fel a derék részre a figyelmet, úgy mint a rugalmas övpánt vagy a jersey-vel bevont szivacsmadzag, vagy a tépőzáras övrész.

A kollekció másik fő jellemzője a sötét vonalvezetés, kontúrok használata, mely megfigyelhető mind az egyrészes mind a többrészes ruhákon, vagy akár a mellényen is.

A márka általában szeretettel használ saját tervezésű grafikákat, azonban ebben a kollekcióban inkább az érdekes textilek kerültek előtérbe, a tervező többféle anyagot használt, akár egy ruhadarabon belül is. A lakkbőrt továbbra is szeretettel használja kis részleteknél a designer, mellyel a matt-fényes hatást éri el.

Konzervatív hatású, klasszikus színek és árnyalatok jellemzik a 2015 őszre/télre tervezett darabokat, melyet egy letisztult, modern, egyszerű forma tesz mégis fiatalossá. Így az összkép egyszerre nőies és látványos, melynek viseléséhez nem árt némi merészség.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Fotó: Ipsics Barbara @Pop Design
Modell: Nikolett @Maverick Agency
Smink: Juhász Emese
Cipő: Vagabond

Elérhetőség: www.musume.hu, Facebook/musume.hu