ENIHORN 2015. őszi-téli kollekció

2015. október 09.
A márka új kollekcióját a hideg, ködös reggelek inspirálták, mégis minden egyes darabja melegséggel és magabiztos kényelemmel tölti fel a mindennapokat.

Másrészről ihletet merített a gyermeki fantázia színes tintáiból, elbűvölő, mágikus akvarelljeiből, így a márka egészen új iránnyal színesíti palettáját. Természetesen visszaköszönnek a már jól ismert és kedvelt virágminták is, de az évszak hangulatához igazodva, visszafogottabb hangnemben: inkább táskákon, kiegészítőkön találkozunk velük.

Az eddigiekhez képest a táska vonal is némileg új felhangot kap – a puha marhabőrön finoman kidolgozott krokodil- és kígyóbőr imitációk jelennek meg, ezzel mintegy izgalmas játékosságot kölcsönözve az anyagnak.

Az elegáns hétköznapok világa, a hétköznapok eleganciája – ezek a gondolatok tükrözik az új kollekció fő irányvonalát és a már megszokott elemek finom csavarral való újraértelmezése nyomán kelnek életre. Minden egyes darab a halhatatlan stílusosság előtti tisztelgés, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a gesztus, hogy valamennyi Audrey Hepburn egy-egy ikonikus filmes karakterének nevét kapta.

A tervezésnél ismét fontos kritérium volt, hogy kényelmes, könnyen kombinálható, a természettel harmonizáló táskák és ruhák szülessenek, amik a fáradt, borongós, szürke reggelekbe is izgalmat, színt és komfortot varázsolnak.

A teljes lookbookért kattintsd a képre!

Elérhetőség: enihorn.com, Facebook/Enihorn
Showroom: 1065, Budapest, Izabella utca 45.