Prieston 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016. március 22.
Nagy Noémi új kollekciójához a 2015-ös őszi-téli kollekció, a Darks Birds adta az inspirációt, amely önmagunk felfedezéséről szólt.

Légy bátor és találd meg önmagad – így hangzott a korábbi kollekció mottója. A Dirty Birdie azonban túllép ezen, középpontjában a gátlások levetkőzése, önmagunk elfogadása áll és a megfelelési kényszer sutba dobására bíztat.

A Dark Birds kollekció továbbgondolásaként értelmezhető a Dirty Birdie, amely a Marie Claire Fashion Days-en mutatkozott be. A két fő motívum a kollekcióban a szívecskék, illetve a kalitkák. A kalitkamintás anyagokat a tervező, Nagy Noémi által készített vázlatok alapján printelték. Érdekesség még, hogy ebben a kollekcióban újra hangsúlyt kapnak a láncok. A korábbiakkal ellentétben idén plasztik láncok egészítik ki a szetteket, melyek önállóan, övként is funkcionálnak. A csillogást továbbra is az egyesével, kézzel varrott Swarovski kristályok biztosítják.

A kollekció alapjául könnyed anyagok szolgálnak: különféle selymek, printelt muszlinok, lenvásznak. A tervező játékos anyagokkal, játékos textúrákkal dolgozott. A kollekcióban a fehér és a pink dominál, de ezeken kívül a fekete és a narancs különböző árnyalatai is fellelhetőek.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: prieston.hu, Facebook/PriestonByNoemiNagy
Showroom: Bp. VI., Lendvay u. 26. Treasure, Bp V., Aulich u. 5.