The Four 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016. április 01.
A THE FOUR-nőnek rengeteg munkája, dolga van, szereti, ha pörög az élet körülötte. Testi-lelki kikapcsolódásra azonban mindenkinek szüksége van – még munka közben is. A kollekció inspirációja egy pillanatnyi állapot, amelyet Csíkszentmihályi Mihály flow-élménynek nevez.

A flow lehet meditáció vagy bármilyen impulzus következménye, amely elindítja és inspirálja az agyat, és amelynek következtében a munka produktív lesz, az élmény pedig pihentető. Ezt a paradox állapotot fogalmaztuk meg a minták és a ruhadarabok tervezésekor.

A jövő évi trendszínek laza és üde harmóniát alkotnak. Így a THE FOUR tavaszi–nyári kollekciójánál a mindig aktuális fekete és fehér mellé tompa, de karakteres színeket, kéket, narancssárgát és fáradtzöldet társítottunk. A nemzetközi trendek sziluettjei a ’70-es évek hangulatát idézik, lenge, már-már leomlani látszó, dinamikus darabokat ölthetünk magunkra a szezonban. A THE FOUR tavaszi–nyári kollekciójának tervezése alatt a korszak jellegzetes formavilágánál hangsúlyosabb inspirációs forrás volt a kor fiataljainak öntudatra ébredése, a harcuk a saját igazukért és az öröm, amelyet a cél felé haladás nyújt.

A teljes lookbookért kattins a képre!

Fotó: Máté Balázs – Flashback Photo Studio
Styling: Gönczy Andrea, Balogh Viktória
Set Design: Illés Richárd
Make-up: Vozák Tímea
Haj: Károlyi Márk – Cult Hair
Modell: Bernadette – Attractive

Kapcsolat: thefour.hu, Facebook/thefour.official
Showroom: Bp. VIII., Üllői út 32.