EOSINE 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016. május 13.
Bozsik Szilvia új kollekcióját a fénytörés és a víztükör reflexiója inspirálta.

Bozsik Szilvia márkájának, az EOSinE-nak 2013-as indulása óta immár védjegyévé vált a tervező által kikísérletezett felületkezelés. A valódi bőrt egy általa kifejlesztett bőrfestési eljárással készíti, így minden egyes irizáló, színes felület egyszeri és megismételhetetlen.

A 2016-os tavaszi-nyári kollekciót a fénytörés és a víztükör reflexiója inspirálta. Fémes festői effektek megtörése és néhol véletlenszerű egybeolvadása hűen adja vissza ezt a vizuális jelenséget. A víztükör látványa sosem homogén árnyalatokat mutat, hanem megannyi színben és tónusaikban pompázónak érzékelteti ezeket és a hullámzás is különbözőképpen töri meg a víz felszínét.

A legújabb kollekciót két színállás jellemzi. Az egyiken a zöldes és óarany árnyalatok jelennek meg karöltve, a másikat pedig a bézs és lazac, ezüstös tónusok kavalkádja jellemzi.

A táskákat az egyszerű, letisztult geometriai formák jellemzik, melyeken a minta szabadon érvényesülhet. A fazonok tekintetében a tervező megtartotta az eddigi kollekciókban már bevált és keresett formákat, természetesen kiegészítve, továbbgondolva azokat. Így a jól ismert és szeretett clutch kapott egy kényelmes fogót, amin átbújtathatjuk kezünket. Az előző őszi-téli szezonban debütáló – és nagyon keresett – egy kézi fogópánttal és egy hosszabb, levehető pánttal készülő táska a közepes méret mellett most mini változatban is megjelenik.

A darabok megtalálhatóak a MESH Designer Store-ban (1052, Budapest, Párizsi utca 6/b.).

A teljes kollekcióért kattints a képre!


Fotó: Boglár Peruzzi Oláh
Smink: Varga Alíz
Haj: Ivan Lazarciuc
Modell: Kiss Bettina
Ruhák és kiegészítők: EOSinE

Kapcsolat: Facebook/EOSinE.bags