Anna Daubner 2016. őszi-téli kollekció

2016. augusztus 23.
Anna Daubner 2016-os őszi-téli kollekcióját Hans-Christian Andersen titokzatos története, a Hókirálynő című mese ihlette.

A tervező egy képzelt gyermekkori havas tájról alkotott gyermekkori emlékeit az elbeszélésből átemelt tündérmese elemeivel vegyítette, s így születette meg a bájos, mégis érett kollekció.

A márkát megkülönböztető nyugodt kedvesség retró vonalakkal és bátor fesztelenséggel keveredik. A klasszikus A-vonalú ruhák és szoknyák mellett a kollekcióban megtalálhatóak az asszimetrikus vonalvezetésű és az oversized darabok is.

A misztikus mese jeges színei jellemzik a kollekciót – de ahogyan a történetben Kay szíve – az árnyalatok is egyre melegebbé és finomabbá válnak a történet előrehaladtával. A kollekcióból kiemelkednek a jégvirágokat szimbolizáló irizáló virágrátétek, a törött varázstükör darabjaira emlékeztető minta, valamint a téli hóesést idéző textil. A történetet követve változnak a textilek, a hűvös kékes árnyalatokon, fémesen csillogó ezüst passzén át a mályva bársonyon keresztül eljutunk el a rózsaszín gyapjúhoz.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: www.annadaubner.com
Showroom: 1085 Budapest, Üllöi út 31.