ENIHORN 2016. őszi-téli kollekció

2016. szeptember 15.
A hajnali utcák nyugalma, a múlt titkait, szépségeit őrző budapesti házak varázslata kel életre az E N I H O R N új kollekciójában.

Egy nyüzsgő világváros századfordulós épületeinek homlokzatdíszei, a kovácsoltvas elemek és az izgalmakkal teli eklektika rejtelmei nyomán új formák, különleges szabásvonalak születtek. A tiszta sziluettek ezúttal ragyogó, meleg tónusú őszi színpalettával, téglavörössel, valamint az örök feketével és a titokzatos grafittal randevúznak. Míg a fekete és az arany klasszikus és nemesi, addig a párducminta és a hidegkék modern hangulatot teremtenek találkozásukkal.

A stílusosság és a praktikum ismét kölcsönhatásba kerülnek, újraértelmezik egymást. Mindez az anyagok használatában is jelentkezik: az eddig csak funkcionalitásukról ismert matériák most ízléses oldalukról is bemutatkoznak. A neoprénből készült fekete dzseki – hátul cipzáras fazonjával – az új kollekció ikonikus darabjává válik. Az eredetileg szabadidőruhákhoz használt futter anyag pedig az urbánus sikken túl az otthon melegét is felidézi. Továbbá jellegzetes elemek az átmeneti kabátruhák, amelyek az E N I H O R N-féle kényelmes elegancia minden szépségét magukban hordozzák.

A rafinéria és az univerzális dekorativitás ezúttal is kulcsszavak. Erről tanúskodnak a sokoldalú, lezserből egyetlen mozdulattal nőies viseletté, vagy akár más méretűvé alakítható ruhák, amelyek egyfajta szabadságot, könnyedséget is képviselnek. Azonban a cosmopolita hangulat mögött ezúttal nem csak a város mozgalmassága és a játékosság jelenik meg, hanem egy titkos vágy is, az akár pillanatokrakra szóló nyugalomé.

A kézzel készített, japán stílusú, kicsinyített „modellek” – mellyek a fotózás alkalmával tűntek fel először, és az E N I H O R N kollekció mellett helyet kapnak a Showroomban is –, szintén ezt az életérzést jelképezik: eredeti formájukban zsinórok segítségével mozgathatóak, az E N I H O R N márka világában azonban a nők kiegyensúlyozottságát, szabadságát, kötelek nélküli létezését testesítik meg.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: enihorn.com