Between 2016. őszi-téli kollekció

2016. október 27.
A Between 2016-os őszi-téli kollekciójának egyik alapvető inspirációs forrásául az egyes egzotikus földrajzi területek színes vizű tavai, folyói szolgáltak, kiváltképp a Serranía de la Macarena tartományban található „Öt színű Kristály folyó".

Az ezekben a vizekben időszakosan átalakuló élővilág kifinomult és természetes szépsége az, amelyet kiragadtak a kollekciójuk szín- és mintavilágát tekintve.

Másik fontos téma, amihez nyúltak a refrakció, vagyis a fénytörés jelensége, amely során kialakuló fénysugarak, látszólag akár szabálytalan geometrikus vonalai köszönnek vissza a kollekció szabás- és formavilágában. Az öltözékeken megjelenő üveg applikációk a kézi technológia részét képezték, melyek optikai hatása a ruhák jellegzetes részeit emeli ki.
A Between tervezői, a kollekcióban egyenlő arányban alkalmazták a praktikumot, a kényelmes viseletet, illetve a rendhagyó darabokat. A puha, meleg anyagok, a szürke és a fekete árnyalatai mellett, a vékony, lágy esésű, élénk menta, vagy narancsos-rózsaszínűek, illetve mintás öltözékrészletek is egyaránt helyet kaptak.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: Facebook/betweenbrand