ÉMÉ 2016. őszi-téli kollekció

2016. december 01.
Az ÉMÉ Rocks with lines névre keresztelt őszi-téli kollekcióját a hegyvonulatok részletei inspirálták: a magasba nyúló hegyek sziluettjei, az éles, határozott kontúrok, repedezett, megtört felületek, valamint a sziklák finom, márványos mintázata.

A ruhadarabok részleteiben visszaköszönnek a természetben is megtalálható karakteres törésvonalak, melyek az ezzel kontrasztos, finom anyaghasználatnak köszönhetően erőteljes nőiességet sugároznak. A bolyhos felületű gyapjú, bőr hatású neoprén, steppelt, kötött hatású elasztikus anyagok és a printelt muszlin együttese, az Émé nőre jellemző érzékeny magabiztosságot sugallja.

A kollekció színeit tekintve is a letisztult, havas hegycsúcsok képét szerettük volna erősíteni, így a szürke, fekete, fehér árnyalataival és különböző mintáival játszottunk. Egyes darabok a kollekció nevét is magukon viselik. A különleges technikával készült, kidomborodó felirat által viselője még inkább kifejezheti a kollekció adta laza, nagyvárosi életérzést.

A ruhadarabok mellett ebben a szezonban is készültek gymbagek, backpackek és shopper is, melyek jól kombinálhatóak bármely ruhadarabhoz.

Kollekciójukkal ismét beköltöztették a természetet egy bájos, ugyanakkor vagány nagyvárosi nő gardróbjába, ahonnan kedvére válogathat bármilyen alkalomra is választ magának ruhát.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: designbyeme.com
Showroom: One Fashion Agency & Retail: Bp. IX., Ráday u. 9.