MEI KAWA 2016. őszi-téli kollekció

2016. december 23.
A MEI KAWA Sounds of Silence kollekciója ismét az épített terekkel lép párbeszédbe, ruhái egy magyar kultúrtörténeti hagyaték falai között mutatkoznak be.

A Magyar Rádió használaton kívüli Stúdiópalotájának eklektikája tökéletes összhangban van a márka formavilágával, mely legalább annyit merít a magyar art deco eleganciájából, mint a szocializmus hőskorából. A kampányban bemutatott rádiószobát a hang karaktere alakítja, a stúdió játékos geometriája a hangszigetelés szabályai mentén épült ki. A tüskés panelek, és a kazettás borítású falak funkcionális megfontolásokból határolják a teret, de mégis a játékosság érzetét keltik. Hasonlóan viselkednek a ruhák is a modelleken – csupa éles hajtás, szabászati kontroll jellemzi őket, de mindenhol kibukkan egy-egy váratlan részlet. A mély sliccelések, és a jelzésszerű hasítékok jellemző elemek a MEI KAWA ruhákon, amit az idei téli kollekció az ultranőies, nyakék jellegű kivágásokkal fejleszt tovább.

A színpaletta az egyenruhák visszafogott kékjéből sokat használ, és továbbra is a monokróm felületek érvényesülnek. A nagy arányban megjelenő nőies szabásvonalak azonban hamvas pisztácia és meleg olajzöld árnyalatokkal puhítják a kollekciót. Az őszi-téli szezon miatt ismét nagy hangsúlyt kaptak a nyakmelegítő garbóvá felgombolható óriásgallérok, illetve az olyan vastag, puha anyagok, mint az elefántfül hatású, matt viszkóz, és a halvány pisztácia nadrágnál használt gyapjú. A Stúdiópalota épületrészleteiben elhelyezett kampányt és lookbook fotókat Hencz Péter készítette.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Fotós | Hencz Péter
Haj | Bozó Csongor
Smink | Magyar Eszter
Modellek | Kováts Janka, Ben -­‐ The DIARY Management

Kapcsolat: meikawa.com