Tomcsanyi 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. március 08.
A 2017. tavaszi-nyári kollekció a mai erős, magabiztos, modern nőkre szeretné felhívni a figyelmet, akik minden nap tesznek a céljaikért.

„Éljen május 1-je!”

A munka ünnepe, a szocialista május elsejei vidám felvonulások mindannyiunk kollektív tudatába mélyen bevésődött emlékképek.
„2017. tavaszi-nyári kollekciónkkal a dolgozó nőket ünnepeljük, de tesszük mindezt bármilyen ideológiai vagy politikai felhang nélkül – meséli a kollekcióról Tomcsányi Dóri. – A mai erős, magabiztos, modern nőkre szeretnénk felhívni a figyelmet, akik minden nap tesznek a céljaikért. Tavaszi-nyári kollekciónk laza, stílusos darabjait azoknak a nőknek szánjuk, akik a trendiség helyett az egyszerű eleganciát keresik, akik öltözködésükben mesteri minimalizmussal keverik a különböző irányzatokat. Intelligens, a világra kíváncsi nőket öltöztetünk, akik a minőséget és az egyediséget mindenkor a tömegtermelés és a trendkövetés elé helyezik. Kollekciónkkal a dolgozó nőket ünnepeljük és a fenntarthatóság jegyében tervezett ruhákat kínálunk nekik.”

A kollekció a Marie Claire Fashion Days kifutóján ITT!

A teljes lookbookért kattints a képre!


Showroom: Budapest, 1061, Paulay Ede utca 18.
Kapcsolat: tomcsanyi.eu