Nanushka 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. március 15.
A Nanushka 2017. tavaszi-nyári kollekciója a Travelogue, magyarul útleírás nevet kapta, mely a 2017-es resort kollekció folytatása. Az inspiráció abból a vágyunkból fakad, hogy folyton próbáljuk megtalálni az összhangot a bennünk élő maszkulin és feminin énünk között.

A kollekcióban a férfias jelleget az olyan kemény, merev anyagok adják, mint a farmer vagy a vászon, de az erőteljes varrások, négyszögletes zsebek és szövettel borított csatok is a maszkulin hatásra erősítenek rá. A műselyem, a rusztikus ráncok és a pamutfátyolra nyomott minták ezzel szemben könnyeddé teszik a kollekciót. A nőies vonalat bohém kiegészítők, a kézzel készült rojtok, szegélyek, valamint a maláj szoknyák ihlette szabásvonalak képviselik.
A két egymás mellé helyezett archetípus a Nanushka által megálmodott női karakter, az utazó képében találkozik, aki kedveli a természetességet és funkcionalitást, ugyanakkor értékeli a spiritualitást.

Variálhatóság, funkcionalitás, könnyedség és harmónia jellemzi a Nanushka 2017-es tavaszi-nyári kollekcióját. Azon túl, hogy az egyes ruhadarabok kifejezetten kényelmesek, a kollekció egy belső utazásra invitál minket, ami során megélhetjük vágyainkat és előtör belőlünk a valódi énünk.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Kapcsolat: nanushka.com
Showroom: Budapest, 1138, Révész utca 27.