Zigi Brand 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. március 23.
Unod már az azonos séma szerint építkező divatfotókat? Elkészült a Zigi Brand 2017. tavaszi-nyári kollekciójának kampánya!

A márka legfrissebb szériájával a test, a ruha és a szépség fogalmát gondolja újra egy gyönyörűen komponált, ugyanakkor szokatlanul buja, sőt provokatív sorozattal. Ezek a képek azonban korántsem csupán divatfotók: egyfajta határozott tervezői állásfoglalásként is értelmezhetők az aktuális korról, a társadalmi normák és a nemek szerepének átalakulásáról. A történet helyszíne egy eldugott és csodás kert, ahol a néző voyeurként lesheti meg a medenceparton sorjázó, hol felöltöztetett, hol ruhátlan modelleket, újra felfedezve a szépség megannyi megnyilvánulási formáját.

A női és férfi vonalat egyaránt tartalmazó kollekciót erősen szabott, a test vonalát követő fazonok jellemzik, markáns anyaghasználattal, némi lágyan omló selyemmel és sokat sejtető áttetsző muszlinnal kiegészítve.
A színhasználat a virágba borult illatos nyári kertek hangulatát idézi, s rafinált színpárokba rendezve jelenik meg az egyes öltözeteken. Az azúros kék almazölddel, a finom beige élénk okkersárgával, a pink pedig lazactónusokkal alkot vibrálóan játékos duettet. A női kollekció összhatásában szupernőies, mégis kifinomult és elegáns, a férfi darabok frissek és izgalmasak, a sorozat egészét erotika és glamour hatja át.

A kollekcióért kattints a képre!


Kapcsolat: zigibrand.com
Showroom:  Budapest, 1062, Andrássy út 95. 2/6. Zigi Brand kapucsengő 33