ÉMÉ 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. március 29.
Az ÉMÉ számára a tavaszi-nyári szezon leginspirálóbb vonala az univerzum, a csillogás, a kissé futurisztikus, mégis természet közeli mintázat. Mindezt finom, lágy színekkel és vonalvezetéssel kombinálták, és így alkották meg az ÉMÉ nőt hűen tükröző legújabb kollekciót.

2017. tavaszi-nyári kollekciót Laura Soto különleges kortárs alkotásai inspirálták, melyek az eltérő anyagminőségek és azok kölcsönhatásai által születnek. A kollekció szabásvonalai is a művésznő megismételhetetlen formavilágát idézik, valamint a különböző anyagfelületeinket és azok kombinációit is alkotásai ihlették. A márka saját mintát hozott létre, mely a víz, színek, különböző csillogó felületek rétegződésével alakult ki. Ennek köszönhetően kapta a kollekció a GLITTERING UNIVERSE nevet.

Az ÉMÉ-re jellemző kontrasztosság ebből a kollekcióból sem hiányozhat. A kissé vad, csillogó mintázatú, kidomborodó felületek egyedi kontrasztot alkotnak a pasztell színárnyalatokkal, a könnyed anyaghasználattal és a nőies formákkal, mely életérzést táskáink még tovább fokozzák.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: desingbyeme. com
Showroom: Budapest, 6. kerület, Nagymező utca 28.