NON+ 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. március 31.
A 2017-es tavaszi kollekció mottója SOUL IN BLOOM - vagyis lélekvirágzás.

A NON+ márka, letisztult eleganciájával, kiforrott és időtálló stílusával, viselőjét nemcsak könnyedén beazonosíthatóvá, de jó variálhatóságával és kombinálhatóságával változatossá is teszi. A márka karakteresen egyedi, mégis konzekvens formavilággal bír, így egy NON+ ruha soha nem megy ki a divatból. A stílusos megjelenésű kényelmes és praktikus fazonok, valamint minőségi alapanyagoknak köszönhetően, a mozgalmas és aktív életet élő, energikus nők ruhatárának elengedhetetlen darabjait képviseli.

A tavaszi kollekció stílusában a korábbiak folytatása – változatlanul sportosan elegáns – és elsősorban pamut darabokat tartalmaz. Mindemellett a cirmos melange, a farmer és a neon narancs a szezonnak megfelelő frissességet és finomságot visz a márka neutrális világába. A SOUL IN BLOOM üzenet, ami minden ruhában megtalálható, egy belső út jelenlegi állomása, és tervezői szempontból egy fontos mérföldkő, hiszen ez a kollekció annak a következetes szemléletmódnak a megnyilvánulása, ami a márkamegújítás folyamatának a kiindulópontja.

A virágzás mindig valami újnak a kezdete, ezt közvetíti és egyben erősíti az új mottó is. A NON+ küldetése többek között az iránymutatás, és a jó ízlés kommunikálása, ami a márka minden megjelenésében látható és érezhető. Mindezzel a NON+ vásárlói is könnyen azonosulnak, hiszen rájuk is jellemző az alapvető tudatosság, ami miatt a NON+-t választják.

Lélek. Tavasz. Virágzás.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: www.nonplusz.hu
Showroom: 1061 Budapest, Andrássy út 20. II. emelet 6.